Britannia Academy si një rrjet qendrash profesionale, numëron stafin më elitar të mësuesve dhe profesorëve, të cilët vazhdimisht përpiqen të fuqizojnë studentët për të mësuar gjuhët e huaja dhe për t’u përgatitur me profesionalizëm në provimet IELTS, TOEFL, ESOL, SELT dhe SAT duke arritur kështu rezultatet më të larta ndër vite.

Menu

Kontakt

Adresa 1: Rruga “Vaso Pasha”, Bllok, Tiranë, Shqipëri.
Tel: (+355) 69 4864 047
Email: info.britanniaacademy@gmail.com

Adresa 2: Rruga “Aleksandri i Madh”, Bulevardi Migjeni, Astir, Tiranë, Shqipëri.
Tel: (+355) 69 33 41 285
Email: academyofbritannia2@gmail.com

X